07 mai

În județul Bistrița Năsăud există în momentul de față un oraș care NU dispune de Centru de vaccinare!

Atrag public atenția autorităților locale și județene că în județul Bistrița Năsăud există în momentul de față un oraș care NU dispune de Centru de vaccinare!

Potrivit statisticilor oficiale, judetul B-N are o rată de vaccinare de 14, 6%! Să nu uitam că județul nostru este un județ preponderent rural ( peste 60% din populația județului se află în mediul rural) , iar micul urban nu e departe de mentalitatea conservatoare din mediul rural preponderent nevaccinat.

Vorbind de micul urban din judetul Bistrița Năsăud, știați că în Sangeorz-Băi încă nu există centru de vaccinare?! Fără campanii de vaccinare bine organizate în micul urban si in special în mediul rural nu vom vedea schimbări de cifre în următoarea perioadă! Acolo trebuie organizate campanii de informare, de conștientizare si de vaccinare dedicate!

✅Caravanele de vaccinare mobile trebuie să fie prezente mai ales în zone mai conservatoare, in micul urban și mediul rural!

✅Vaccinarea este un gest responsabil de implicare civică și trebuie să devină o prioritate inclusiv în Sangeorz Băi sau în zonele rurale, fiind o problemă de siguranță publică!

Comentarii