27 sept.

Am votat pentru o schimbare în bine, pentru transparență, adevăr și pentru responsabilitate

La ora 11:30, deputatul Uniunii Salvați România, Cristina Iurișniți, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaților și președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, a votat la secția nr. 24 din Bistrița. Imediat după ieșirea de la urne, parlamentarul bistrițean a adresat un îndemn de participare la vot, în direct, tuturor bistrițenilor care astăzi, 27 septembrie, au ocazia să își aleagă noua administrație publică locală pentru următorii patru ani.

            „Am votat pentru o schimbare în bine, pentru transparență, adevăr și pentru responsabilitate. Am votat pentru viitorul copiilor noștri. Mergeți la vot, este dreptul vostru constituțional. Nu vă irosiți acest drept! Este un moment istoric, în care viața comunităților noastre se poate schimba, pentru că vrem cu toții să ne fie mai bine aici, în România, iar copiii noștri să nu mai plece din țara lor”, a spus parlamentarul bistrițean.

            Deputatul USR Cristina Iurișniți este de părere, de asemenea, că această schimbare trebuie să se producă în fiecare domeniu al vieții sociale, nu doar în administrația publică, prin oameni integri și competenți aleși în funcții, ci și al implicării civice a cetățenilor în ceea ce privește buna gospodărire a comunităților locale și județene.

Biroul de presă al deputatului USR

prof. Cristina Iurișniți

Comentarii