31 aug.

USR nu va participa la votul pentru moțiunea de cenzură.

Parlamentarii Uniunii Salvați România nu vor participa la votul pentru moțiunea de cenzură. Încercarea PSD de a provoca o criză politică în plină criză sanitară și economică, cu trei luni înaintea alegerilor la termen, e încă o dovadă de iresponsabilitate.

            Țara are nevoie în această perioadă de un executiv cu puteri depline, care să se lupte cu pandemia și criza generată de aceasta. Când a fost investit actualul Guvern, inclusiv reprezentanții PSD declarau public că sunt de acord cu acest argument. USR este de părere că nu s-a scimbat nimic între timp, gestionarea crizei sanitare și a celei economice fiind în continuare o prioritate pentru România,

            Nu este cazul să ne provocăm singuri o nouă criză, politică de această dată, pentru că aceasta nu va contribui în niciun caz la rezolvarea problemelor pe care România le are în prezent, ci le va adânci și mai mult.

            Această moțiune inventată de PSD, la al cărui vot parlamentarii USR nu vor participa, este un joc politic iresponsabil la adresa României. Noi nu vom da credit sub nicio formă acestui divertisment politic al lui Marcel Ciolacu și celorlalți pesediști aleși în fruntea acestui partid anacronic pentru România, care prin această moțiune de cenzură și-au creat, de fapt, doar un joc ieftin de imagine personală la recent încheiatul congres al lor.

Prof. Cristina Iurișniți, Deputat USR în Parlamentul României

Comentarii