20 aug.

USRPLUS a depus pentru Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud liste proprii cu candidați

USRPLUS a depus pentru Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud liste proprii cu candidați, deopotrivă tineri dar și oameni cu o mare experiență de viață, fară trecut politic si fără dosare de corupție. Oameni integri, buni profesioniști în domeniile lor de activitate, dornici să se implice activ în actul administrativ la nivel local, candidații USRPLUS vin cu o viziune ambițioasă, dar perfect realizabilă, de dezvoltare a județului și a municipiului Bistrița.

            Pentru primar al municipiului reședință de județ, respectiv pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, susținem candidați unici împreună cu PNL pentru a evita fragmentarea voturilor și pentru a stopa domnia unei administrații de clan și de nepotisme a PSD, a mentalităților de grup infracțional, care nu ar trebui sa se mai găsească în nicio formațiune politică.

            La Consiliul Local Bistrița, pe primele 10 locuri pe lista de candidați ai USRPLUS se prezintă în fața electoratului, în ordinea de pe listă, următorii:

            Nicolae Pavelean, 28 de ani, inginer;

            Călin Stan, 30 de ani, economist;

            Lorant Zoltan Sas, 48 de ani, inginer;

            Paul Mihai Danci, 27 de ani, inginer;

            Ovidiu Alexandru Dumitrașcu, 52 de ani, inginer;

            Adrian Alin Dolha, 48 de ani, inginer;

            Ioan Asaftei, 58 de ani, cadru militar – pensionar;

            Delia Candidida Goina, 56 de ani, profesor;

            Aurora Moldovan, 50 de ani, economist;

            Dumitru Mugurel Popescu, 60 de ani, inginer.

            Pe primele 10 locuri pe lista electorală a USRPLUS pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se vor afla pe buletinele de vot la alegerile locale din 27 septembrie, în ordine, următorii candidați:

            Attila Lorand Toth, 37 de ani, inginer;

            Cristina Ionela Iurișniți, 49 de ani, cadru didactic;

            Ioan Buhuțan, 60 de ani, inginer;

            Paul Emanoil Sărmășan, 32 de ani, tehnician;

            Valer Dumitru, 51 de ani, inginer;

            Stelian Florin Andrei, 34 de ani, kinetoterapeut;

            Dorel Ionașc, 61 de ani, geograf;

            Vasile Urs, 48 de ani, silvicultor – pensionar;

            Mircea Octavian Dura, 57 de ani, mecanic auto;

            Sorin Alexandru Voicu, 57 de ani, subinginer.

            Prin viitorii consilieri locali și consilieri județeni ai USRPLUS, ne propunem să modernizăm Bistrița și întreg județul asfel încât fiecare cetățean să poată să vadă un viitor mai bun pentru copiii săi aici, acasă.  Tinerii noștri merită investiții în educație, în infrastructura educațională, digitalizare pentru ca să nu mai plece din propria țară, ci să rămână să dezvolte comunități și să fie parte din soluție pentru modernizarea județului și a României.

            La rândul meu pe lista de candidați la Consiliul Județean, voi fi un susținător activ al propunerilor USRPLUS în domeniul politicilor publice la nivel local. De asemenea, în calitatea mea de deputat al Uniunii Salvați România, voi milita ca și până acum pentru ca proiectele de legi propuse de USR și adoptate de către Parlamentul României să fie aplicate și respectate în totalitate și la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

            27 septembrie este ziua în care noi, cetățenii acestui județ, putem să spunem „Nu!” eternelor promisiuni nerespectate ale vechilor politicieni, și să preluăm noi înșine, în mod democratic, la urna de vot, administrațiile propriilor noastre comunități locale! Pe 27 septembrie avem șansa de a spune „Da!” unei schimbări radicale, stradă cu stradă, cartier cu cartier, localitate cu localiate, a județului în care trăim!

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

https://www.cristinaiurisniti.ro/wp-content/uploads/2020/08/LISTA-CJ_BN-1.pdf

https://www.cristinaiurisniti.ro/wp-content/uploads/2020/08/LISTA-DE-CANDIDATI_CL_Bistrita.pdf

Comentarii