18 aug.

USR PLUS a depus dosarele candidaților săi pentru alegerile locale

Bistrița-Năsăud nu trebuie să mai fie feuda nimănui. Hegemonia PSD în politica administrativă a județului va înceta odată cu alegerile locale din 27 septembrie.
            Acesta este momentul pe care bistrițenii cu siguranță îl vor valorifica în folosul lor, pentru viitorul lor și pentru cel al copiilor lor. Acesta va fi momentul în care, cu siguranță, cetățenii vor reda județului și municipiului reședință, Bistrița, șansa de a ieși de sub dominația roșie, toxică, a PSD și a acoliților săi. Stă în puterile noastre, ale cetățenilor onești și preocupați de viitorul nostru și al copiilor noștri se relansăm județul Bistrița-Năsăud.
            La începutul acestei săptămâni, alianța dreptei din județul Bistrița-Năsăud, formată din USR PLUS și PNL, a depus dosarele candidaților săi pentru alegerile locale din 27 septembrie la Biroul Electoral din Bistrița. Stelian Dolha și Ioan Turc sunt candidații pe care cele trei partide au decis împreună să îi susțină în alegerile pentru președinția Consiliului județean și pentru Primăria municipiului Bistrița. Pentru funcțiile de consilieri județeni și consilieri municipali, USR PLUS și PNL se prezintă cu liste distincte în alegeri.
            Ceea ce am promis cetățenilor, vom duce la îndeplinire. Alianța politică USR-PLUS, alături de PNL, se prezintă în fața alegătorilor, în cursa pentru funcțiile de demnitate publică din județ, cu oameni competenți, onești și devotați comunității lor, profesioniști cu o viziune clară de dezvoltare a județului.
            Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor locale din 27 septembrie și transformarea speranțelor de mai bine ale cetățenilor în realitate.

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

Comentarii