11 aug.

14 obiective USR PLUS Bistrița-Năsăud, aduse în atenția publică

Administrația locală trebuie și poate să fie făcută doar în interesul oamenilor. Susținute cu profesionalism și onestitate, nu în interesul membrilor și clientelei de partid, politicile publice de calitate și o bună guvernare locală vor schimba cu adevărat viața cetățenilor din comunitățile locale. Alianța USR PLUS vrea să arate că cetățenii județului Bistrița-Năsăud pot avea localități bine gestionate, servici publice la standarde înalte și o administrație publică locală în slujba lor.

            În perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie, în calitate de parlamentar al județului, membru al Alianței USR PLUS și candidat pentru Consiliul județean, supun atenției publice 14 obiective de interes public identificate la nivelul județului Bistrița-Năsăud, pe care le aduc în dezbatere în fața cetățenilor. Unele dintre aceste obiective au devenit deja propuneri legislative adoptate în Parlament și urmează să fie puse în aplicare. Altele necesită aplicarea legilor existente prin mobilizarea autorităților locale în beneficiul cetățenilor.

            14 obiective USR PLUS Bistrița-Năsăud, aduse în atenția publică:

            Schimbarea pe care o așteptăm cu toții nu se poate face fără implicarea oamenilor în actul decizional și administrativ. Consultarea și dezbaterea publică sunt motorul unei schimbări reale, în folosul și pentru binele comun al oamenilor. Politica se face cu cetățeni, pentru cetățeni!

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

Comentarii