23 mart.

Apel public de solidaritate umană către toți parlamentarii județului Bistrița-Năsăud

APEL UMANITAR PENTRU PARLAMENTARI !

In această perioadă de criză sanitară, economică și socială, fac un apel public de solidaritate umană către toți ceilalți 6 parlamentari ai județului Bistrița-Năsăud.

Sănătatea și siguranța publică nu au frontiere politice! Suntem intr-un război cu un inamic invizibil , perfid ,contagios universal, care și-a dovedit puterea distrugătoare deja în mai multe țări din lume.

Trebuie să susținem autoritățile și sistemul sanitar în special prin gesturi civice de voluntariat, prin donații si informarea corectă și la timp a cetățenilor!

In acest context dramatic , fac un apel la un gest minim de solidaritate umană din partea parlamentarilor, de a dona 50 % din indemnizația aferentă a 2 luni pentru a susține Serviciul județean de ambulanță care se află zilnic în prima linie de contact și de luptă pentru prevenirea și combaterea extinderii efectelor Coronavirus!
De asemenea trebuie luata urgent legătura cu medicii din Franța care au testat deja un tratament care s-a dovedit de succes!

Țin să reamintesc că o soluție eficientă, rapidă de solidaritate umană în aceste situații de urgență este tăierea pensiilor speciale!

#împreună mergem mai deoparte!

#Stămîncasă

#Tratamente care au succes – la Cristina Iurisniti Deputat USR BN.

Comentarii