21 mart.

Ministrul Vela să se decidă până luni: Recomandări sau Obligații

Ministrul Vela să se decidă până luni: Recomandări sau Obligații⁉️

Comunicarea ministrului Vela a fost dezastruoasă, neclară și stufoasă!
Am fost martori cu toții la prezentarea unei traduceri defectuoase în limba română după un document oficial al statului francez care a luat deja aceleași măsuri anunțate de președintele Macron, imediat după turul 1 al alegerilor locale!

In an electoral guvernului îi e frica să ia măsuri clare, să prevină mai ferm și apoi, dacă va fi cazul să trateze !

Efectele lipsei de fermitate din partea guvernanților , a lipsei de profesionalism în comunicare , a lipsei de măsuri nebirocratice în susținerea economiei, a mediului de afaceri, le vom vedea peste 3 săptămâni!

USR atrage atenția guvernului și cetățenilor că trebuie să fim responsabili cu toții!
Nu vrem să devenim ITALIA 2!

 Deci, dragi cetățeni, sănătatea noastră stă în deciziile noastre! Nu vă bazati prea mult pe teste in numar mare pentru toti suspectii, conform recomandarilor OMS, că nu sunt disponibile!
La fel, nu avem măști suficiente sau echipamente de protecție nici in spitale, clinici sau în comerț!

De asemenea, conform unui nou ordin, nu vom mai fi informați de prefectură asupra cifrelor din județ, ci va trebui sa ne mulțumim cu informațiile transmise doar de Centrul national de situații de urgență!
Atât de mult le pasă autorităților de cetățeni, încât informatiile nu vor mai fi posibile la nivel local, ci doar central, controlate și cenzurate!
Dilema de week-end din bâlbâiala guvernanților cu recomandări, urmate de sancțiuni versus obligații în textul unei ordonanțe militare, tot rămâne!

Comentarii