17 ian.

În privința numirii viitorului inspector școlar general interimar la IȘJBN solicit guvernului PNL să promoveze meritocrația, să respingă reprezentanții traseismului politic, persoanele care prin oportunism și antecedentele unui management defectuos nu mai au nicio credibilitate.

Lista scurtă trimisă la București de către organizația PNL Bistrița-Năsăud în vederea numirii viitorului inspector școlar general interimar, până la organizarea viitorului și absolut necesarului concurs pe post, este publică!

Susțin ferm respectarea acordului semnat de USR și PNL la învestitura guvernului Ludovic Orban, care prevede clar respectarea meritocratiei în numirile din deconcentrate!
Solicit astfel guvernului PNL să promoveze fără jumătăți de măsură meritocrația, să respingă reprezentanții traseismului , persoanele care prin oportunism și antecedentele unui management defectuos nu mai au nicio credibilitate.
https://timponline.ro/fostul-membru-psd-vasile-marc-scarbi…/

De asemenea transmit în calitate de profesor și membră în Comisia de învățământ a Camerei Deputaților că trebuie să susținem ferm meritocrația, competența și integritatea în privința oricărei numiri, fie ea și interimară!

De asemenea, depolitizarea sistemului de învățământ, la orice nivel trebuie să devină prioritatea oricărui guvern!
Educația nu are culoare politică!

Prof. Cristina Iurișniți,
Deputat USR

Membru în Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse

Comentarii