12 nov.

VEZI reacția celor de la PNL, PSD, USR și PMP la aflarea rezultatelor primului Exit Poll:

S-au dat primele rezultate ale exit poll-ului. Conform Acestuia, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă intră în turul doi de scrutin. VEZI reacțiile partidelor primilor patru candidați din clasament:

S-au închis secțiile de vot și s-au dat rezultatele primului exit poll. Conform acestuia, primii cinci candidați sunt Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu și Theodor Paleologu.

REACȚIILE reprezentanților PNL, PSD, USR și PMP

Liberalii- veseli și în culmea fericirii

Bucurie mare pentru liberalii bistrițeni după prezentarea rezultatelor exit-poll-ului CURS-AVANGARDE. Înainte de aflarea rezultatelor, liberalii au pariat că actualul președinte va primi un număr semnificativ de voturi și se va detașa fără nici o problemă de ceilalți aspiranți la funcția de președinte. Momentul publicării sondajului de opinie a fost aplaudat de membrii Partidului Național Liberal.

De la sediul PNL Bistrița a lipsit președintele Ioan Turc întrucât se află pe teren pentru a vedea care este situația voturilor în teritoriu.

Prim-vicepreședintele PNL BN, Stelian Dolha, a declarat că rezultatele sunt cele așteptate, iar acum liberalii bistrițeni se pregătesc pentru o nouă campanie electorală la care se vor depune și mai multe eforturi.

PSD-iștii nu sunt încântați, dar spun că munca de acum începe

La sediul PSD BN atmosfera nu a fost una de sărbătoare. Președintele Radu Moldovan a explicat că munca de acum începe. Și chiar dacă la nivel național lucrurile nu stau așa bine, e încrezător pentru alegerile din iunie.

Aceștia au explicat că așteaptă numărarea voturilor, și chiar dacă exit poll-ul nu cuprinde și votul din diaspora, sunt încrezători că în turul doi intră reprezentantul PSD.

La USR e dezamăgire și se gândește o strategie de a discuta mai mult cu electoratul

La sediul USR din Bistrița a fost liniște și pace. Dezamăgiți de scor și mai ales de faptul că în turul doi a ajuns Viorica Dăncilă, pe care au reușit să o demită prin moțiunea de cenzură.

Totuși, aceștia speră că rezultatele finale, cu tot cu voturile din diaspora, să răstoarne situația. Iar planul pe viitor e de a fi mai mult prezenți între oameni.

Reprezentanții PMP sunt mulțumiți că de la „alegeri la alegeri” cresc

Ca și ceilalți reprezentanți ai partidelor mai sus menționate, și cei de la PMP așteaptă numărarea efectivă a voturilor. Totuși, aceștia sunt mulțumiți că oamenii le acordă încredere, și ei cresc în procentaje de la „alegeri la alegeri”.

Articol preluat de pe Bistriteanul.ro

Comentarii