29 aug.

Campania: Ajută un copil să meargă la școală!

Ajută un copil să meargă la școală!       Donează un ghiozdan, rechizite, cărți, pentru copiii vulnerabili.                        Ediția a III-a  Toamna se numără bobocii, dar și ghiozdanele!

💼

USR Bistrița-Năsăud se implică și anul acesta în acțiunea de colectare și distribuire de ghiozdane echipate și alte rechizite școlare.
 Vă invităm alături de noi, pentru a-i ajuta pe elevii fără posibilități din județul nostru. 🙂  

În fiecare an, în România, zeci de mii de copii abandonează școala din cauza lipsurilor financiare. Pentru a veni în sprijinul copiilor care provin din familii nevoiașe, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, sub sloganul „Ajută un copil să meargă la școală”, a fost demarată o campanie de strângere de rechizite școlare.
USR  Bistrița-Năsăud se implică și anul acesta în acțiunea de colectare și distribuire ghiozdane echipate și alte rechizite școlare.  Vă invităm alături de noi, pentru a-i ajuta pe elevii fără posibilități din județul nostru. Sunt invitați să participe la această campanie toți cei care doresc să îi sprijine pe copiii proveniți din familii defavorizate și care pot dona rechizite astfel încât cei mici să nu ducă grija materialelor necesare la școală.
Donațiile se pot face în perioada 28 august- 28 septembrie, la sediul USR din municipiul Bistrița, strada Gheorghe Șincai, numărul 16, informații la telefon Tel. 0745686631 ( dep. Cristina Iurisniti)        0749 216 447 ( consilier Dora Danci)
Ulterior, donațiile vor ajunge la mai mulți copii care provin din familii fără posibilități materiale. Scopul proiectului: 

📍

Reducerea abandonului școlar.
Cui donez?

📍

Copiilor cu posibilități materiale reduse din județul Bistrița-Năsăud.
De ce să donez?

Pentru că toți copiii trebuie să meargă la școală. Un viitor fără copii educați nu este o alternativă.

 ÎMPREUNĂ CONSTRUIM VIITORUL acestor copii! Cum? 

Ajutându-i să meargă la școală cu capul sus și fără grija că nu au ce pune în ghiozdan, încurajându-i să învețe bine în fiecare an școlar, explicându-le că școala este primul pas important pe care trebuie să-l facă spre viitorul lor ca adulți.
Un caiet, un pix, o carte sau orice alte rechizite oferite pot fi lucruri care îi încurajează pe acești copii să nu renunțe la școală, să continue să învețe la fel de bine sau chiar mai mult și să meargă la școală mai entuziasmați. Până la sfârșitul lunii septembrie ne propunem să adunăm cât de multe rechizite putem!
Ajutați-i să zâmbească și să meargă încrezători la școală!

Coordonator Campanie,

Deputat Cristina Iurișniți

Comentarii