24 mai

Viitorul României este în Europa!

Vrem ca românii să beneficieze pe deplin de siguranța, bunăstarea și prosperitatea europeană. De aceea, ne asumăm un angajament pentru o Românie democratică, prosperă și puternică în Uniunea Europeană, cu trei obiective principale:
– Recâștigarea încrederii în viitorul României, ca parte a Uniunii Europene, printr-o activitate credibilă, respectată de reprezentare a României în Parlamentul European.
– Asigurarea dezvoltării economice, prin atragerea de investiții și absorbția de fonduri europene, dezvoltarea agriculturii și satului românesc, a infrastructurii și a antreprenoriatului și crearea de locuri de muncă bine plătite.
– Bunăstare și creșterea calității vieții, prin asigurarea unor servicii de sănătate, de educație și sociale la standarde europene.
Vrem să le asigurăm românilor acces la servicii de educație, de sănătate și sociale la standarde europene, să reducem sărăcia extremă și să creăm condițiile pentru ca românii să aibă șansa la o viață mai bună acasă, în România.

Tinerii, mai mult decât orice categorie socială și de vârstă, trebuie să fie mai mult sprijiniți. Tinerii continuă să aibă cele mai mari rate ale șomajului, cele mai grele condiții de intrare pe piața muncii și cele mai mari perioade de pre-muncă, trecând dintr-un stagiu de practică neplătit în altul.

Țara noastră se va face bine, pentru că începem să o reconstruim cu votul de pe 26 mai pentru Alianța 2020 USR PLUS și doi de DA la referendum.

Comentarii