24 mai

250 localități din România primesc fonduri europene pentru internet wireless gratuit, nu și municipiul Bistrița!

Uniunea Europeană, prin intermediul programului WiFi4 EU, oferă cetățenilor internet de înaltă calitate cu ajutorul unor puncte de acces Wi-Fi, gratuit instalate în zonele publice de pe raza localităților! Proiectul este finanțat de Comisia Europeană! Lansat în 2018, programul WiFi4EU prevede acordarea de cupoane valorice a câte 15.000 euro pentru localitățile din UE, Islanda și Norvegia, care se angajează să ofere publicului acces gratuit la internet wireless.

            Peste 10.000 de localități europene s-au înscris la cea de a doua etapă a programului, desfășurată în perioada 4-5 aprilie 2019. Din România, au fost selectate 248 de localități, alte 15 localități fiind trecute pe lista de rezerve. Printre acestea se află municipiile Bacău, Baia Mare, Bârlad, Brăila, Călărași, Câmpina, Craiova și Miercurea Ciuc, orașe precum Băicoi, Sinaia, dar și comunele Căianu Mic sau Cetate (Bistrița-Năsăud).

            Atât municipiul Bistrița, orașele sau alte comune ale județului Bistrița-Năsăud nu se află din păcate pe această listă a facilităților oferite de Uniunea Europeană, pentru că autoritățile nu știu sau nu reușesc să solicite aceste finanțări.

            Nepăsarea și incompetența autorităților nu mai au ce căuta la nivelul deciziei în România, în județul Bistrița-Năsăud! Vrem egalitate de șanse cu orice cetatean european. Românii nu sunt cetățeni de mâna a doua! Nu vrem o Europă cu 2 viteze,  cu regiuni mai dezvoltate, mai digitalizate și altele rămase mult in urmă.

In 26 mai vino la vot! Votează oameni competenți și onești pentru România!

Votează Alianța 2020 USR PLUS !

Este primul pas spre schimbarea pe care ne-o dorim!

#Fără hoție ajungem departe!

Deputat
prof. Cristina Iurișniți

https://www.cristinaiurisniti.ro/wp-content/uploads/2019/05/Lista-completă-cu-localitățile-românești-selectate-WiFi4-EU-internet-gratuit.pdf
Comentarii