20 mai

3 motive principale pentru care merită să votezi Alianța 2020 USR PLUS

IMPLICARE pentru SCHIMBARE

Iată 3 motive principale pentru care merită să votezi Alianța 2020 USR PLUS, 3 motive care ne diferențiază de toate celelalte partide:

1. Suntem singurii din politica noastră care ne-am bătut cu adevărat cu PSD în ultimii doi ani.

Am fost în stradă la OUG13, am fost în stradă pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale în urma intervenției jandarmilor. Am făcut grevă în Parlament ca să blocăm maltratarea legilor Justiției. Am contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului. Am strâns un milion de semnături pentru inițiativa Fără Penali și peste 100.000 pentru Oameni Noi în politică.

2. Oameni noi in politică, pro-europeni și anti-corupție, fără afaceri cu statul în ultimii 30 ani.

Suntem oameni noi în politică și am intrat în politică tocmai pentru că vreme de 30 de ani politicienii nu au fost în stare să facă nimic – nu avem nici măcar o singură autostradă care să lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou, avem în continuare sute de școli cu WC în curte. Acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțină vreme în administrație au fost ca o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie.

3. Știm foarte clar ce vrem să facem pentru România în Parlamentul European.

Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru România în Europa: legislație europeană anti-corupție, mai mulți bani europeni pentru spitalele și autostrăzile din România, extinderea programului Erasmus și pentru liceeni, programe pe bani europeni pentru românii din Diaspora care se întorc acasă și deschid afaceri în România.

Comentarii