02 mai

Bunicii noștri sunt întotdeauna primii la vot. Să le urmăm exemplul și să votăm pentru o Românie fără hoție

Cu 23 de zile înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai deputatul USR Cristina Iurișniți face un apel pentru ieșirea la vot, subliniind că situația este una de cumpănă pentru orientarea României: ”În 26 mai votul fiecăruia dintre noi va da direcția pentru a reconstrui România europeană sau nu! România care știe să negocieze si să atragă fonduri europene, sau nu. România care va trimite în Parlamentul European oameni integri și competenți sau nu! ” a scris parlamentarul USR pe facebook.

Parlamentarul USR reamintește că în toată Europa aceste alegeri vor imprima o direcție: ”Peste tot în Europa, cetățeni preocupați de viitorul lor european spun la unison “DeDataAstaVotez” pentru că vocea lor să fie mai puternică decât oricând. Ziua Europei, sărbătorită de peste 500 milioane de cetățeni în data de 9 mai, a devenit un simbol al solidarității și al dorinței noastre de a rămâne cât mai uniți în fața provocărilor cu care ne confruntăm zi de zi.” amintește parlamentarul USR.

”În 26 mai 2019 să nu uităm să contribuim și să fim parte la luarea deciziilor pentru prezent și viitor! Bunicii noștri sunt întotdeauna primii la vot. Să le urmăm exemplul si sa votăm responsabil, pentru o Românie fără hoție! Numai așa ajungem departe! ” își încheie mesajul Cristina Iurișniți.

Articol publicat pe Bistritaexpres.ro

Comentarii