03 mart.

Despre vizita doamnei Andronescu la Bistrița, între politizare, ipocrizie și dublu discurs

Mi-am anunțat disponibilitatea să particip la aceste întâlniri legate de prezența ministresei Andronescu.
Marți, 26 februarie doamna Andronescu a fost invitată la Comisia pentru egalitatea de șanse. Telefonic a confirmat că vine dacă nu va fi ședința de guvern. Și nu a fost. Nu e prima și nici ultima dată când doamna Andronescu promite și nu se tine de cuvânt! 
Doamna inspector general Camelia Tabără a spus că la inspectorat este o ședință cu directorii iar la Rebreanu este un Consiliu profesoral, deci din nou o reuniune internă și că nefiind o întâlnire politizată, nu e cazul să fiu prezentă. Menționez că sunt cadru didactic de peste 20 de ani, am fost elevă olimpică la nivel national al acestui liceu, la fel și fiul meu, care acum este inginer IT la Cluj .
În prezent sunt membră in Comisia de învățământ a Camerei Deputaților! 
La cererea mea de a participa la aceste întâlniri, am primit următorul răspuns: 
Să nu politizăm a fost mesajul! 
Dar atunci ce căuta Radu Moldovan acolo? 
Și până la urmă cine se va preocupa realmente de finanțarea necesară reabilitării clădirii centrale a liceului care duce renumele Bistriței în țară și în lume prin generații de elevi bine pregătiți. 
Am utilizat toate instrumentele activității parlamentare , am trimis interpelări, scrisoare deschisă și întrebare punctuală acum proaspătului ministru Suciu.
In opinia mea, dacă se dorea o rezolvare și o discuție reală pe acest subiect erau invitați si reprezentanții Forumului German sau ai primăriei.

Nu știam că Radu Moldovan are în atribuții administrarea școlilor din municipiu. De acest lucru se ocupă primarii. Ipocrizie și dublu discurs în cunoscutul stil toxic al monstruoasei Coaliții! 
Mi s-a spus că prezența mea ar politiza actiunile…
Despre ce vorbim?? Și mai ales despre cine vorbim??

#ipocrizie
#dublă măsură
#pesedizare

Deputat
prof. Cristina Iurisniti
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse 
Membră în Delegația parlamentară a Francofoniei

Comentarii