01 mart.

De Mărțișor, ziua schimbării anotimpului, Alianța USR PLUS a dăruit mărțișoare personalizate și flori doamnelor și domnișoarelor.

Sunt Cristina IURIȘNIȚI, sunt deputat de Bistrita- Năsăud și în același timp candidat pe lista oficială a Alianței 2020 USR PLUS” pentru Parlamentul European.

De Mărțișor, ziua schimbării  , Alianța USR PLUS a  dăruit mărțișoare personalizate  și flori doamnelor și domnișoarelor. 
Dragi bistriteni, vă  invit alături de Alianța 2020 USR PLUS să semnați pentru  susținerea unor candidați competenți și onești care vor face politică nu pentru interesul personal ci pentru România! 
Fiecare dintre voi poate strânge semnături pentru că doar prin implicare putem aduce schimbarea pe care ne-o dorim!
 Ne propunem pentru Bistrița un targhet de minim  3000 de semnături pentru a contribui la cele minim  200 de mii necesare la nivel național.
 Aceste alegeri trebuie sa fie un moment istoric. Vrem să trimitem în Parlamentul European oameni competenți și onești care să ne reprezinte cu demnitate. Este cea mai bună listă de europarlamentari pe care România a avut-o de când sunt alegeri pentru Parlamentul European şi suntem mândri să spunem asta.

Ne găsiți între 9h-17h la Sediul USR de pe Gh Șincai și la Cortul din Decebal între 10-17h. 
Și voi puteți contribui la această alternativă pentru România prin IMPLICARE pentru SCHIMBARE! 
Puteți lua liste de la cortul din Decebal sau de pe site pentru a le completa cu familia, prietenii sau vecinii! 
Semnezi, votezi, contezi! 

Deputat
prof. Cristina Iurisniti
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse Membră în Delegația parlamentară a Francofoniei

Comentarii