19 feb.

Alianța 2020 USR PLUS . Astăzi am început strângerea de semnături pentru alegerile Europarlamentare de pe 26 mai

Pentru a putea participa la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, Alianța 2020 USR PLUS a dat startul campaniei de strângere de semnături, conform cerințelor legale. Avem nevoie de semnăturile cetățenilor care își doresc reformarea clasei politice și a administrației din România.

Pe 26 mai avem ocazia să votăm niște profesioniști, Alianța 2020 USR PLUS propunând cea mai bună listă de candidați pe care România a avut-o până acum la alegerile pentru Parlamentul European. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani de Dragnea, Iordache și Nicolicea, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să demonstrăm, prin vot, că oamenii cinstiți din România sunt mai mult decât un număr într-un sondaj.

Conform legislației electorale, alianța trebuie să depună până la finele lunii martie un număr de minim 200.000 de semnături, pentru a putea participa în competiția pentru Parlamentul European. Cele două formațiuni își propun să obțină sprijinul a cel puțin 300.000 de români iar în județul Bistrița-Năsăud ne-am propus să obținem în cele 5 săptămâni cât mai mult peste 4000 de semnături.

 Punem   la   dispoziția   cetătenilor   listele, pentru ca aceștia să poată să adune semnături din familie, de la prieteni, colegi și cunoștințe. Primul punct de colectare, este sediul USR Bistrița de pe stradă Gheorghe Șincai, nr. 16 unde putem fi găsiți de Luni până Vineri între orele 9.00 – 15.00. Vom amplasa în curând și câteva corturi pentru strângerea de semnături și vom fi prezenți cu echipe mobile oriunde putem luă contact cu cei pe care îi reprezentăm.

 Dacă vrei să fii voluntar sau să ne dai semnătura ta de susținere, înscrie-te pe https://www.usrplus.ro/ sau suna la 0755040859 și te vom ține la curent.

Comentarii