01 feb.

„Pensia specială cu care Dragnea voia să-i răsplătească fidelitatea lui Ciorbea este neconstituțională!”

CCR nu a mai închis ochii. Pensia specială de 30.000 lei pe care Dragnea a vrut să i-o dea lui Ciorbea este împotriva legii, dar și o jignire directă la adresa tuturor românilor cinstiți care au muncit, plătesc taxe și cu toate astea au o pensie de sub 1.000 lei și se chinuie cu banii de la o lună la alta. Toate pensiile speciale oferite de PSD au o singură menire: beneficiarii să închidă ochii la mizeriile pe care le face Dragnea.

De ce credeți că Ciorbea a plecat în vacanță când USR i-a cerut să se autosesizeze după violențele de la mitingul de pe 10 august, sau a ignorat cerința noastră de a sesiza CCR pe tema legilor justiției ori OUG-ul lăcomiei dat de Teodorovici și Vâlcov la finalul anului? Pentru că așa acționează slugile lui Dragnea, lucrează doar în interesul infractorilor. Iar răsplata lor vine cu pensii speciale din banii românilor.

Liderul suprem al corupților a încercat anul trecut să-i cumpere și pe primari cu pensii speciale, dar în urma contestației USR la CCR am reușit să oprim tăvălugul de bani oferiți supușilor PSD.
Când USR va fi la guvernare, în 2020, va elimina toate pensiile speciale, în prezent acestea ne costă 2-3 miliarde de euro anual.”

Deputat Cristina Iurisniți

Comentarii