01 feb.

Hoții nu au ce căuta la conducerea țării, lupta cu infractorii PSD trebuie să continue.

S-au împlinit doi ani de când rezistența fiecăruia dintre noi este testată aproape zilnic. La nici o lună de la formarea guvernului, PSD-ALDE au arătat românilor adevăratul motivul pentru care au venit la putere: să distrugă justiția ca să scape penalii de pușcărie.

I-am oprit cu OUG13, însă au continuat să favorizeze infractorii prin modificarea legilor justiției, a codurilor penale. Au dat legi ca să facă pușcărie de acasă, să dezincrimineze abuzul în serviciu pentru care este condamnat Dragnea ori să anuleze incompatibilitățile ca să poată fura în liniște din banul public. Toate acestea au făcut din țara noastră un câmp de luptă al penalilor împotriva oamenilor cinstiți.

Dar am reușit să-i oprim împreună. Din stradă, dar și de la tribuna Parlamentului le-am spus că hoții nu au ce căuta la conducerea țării, am alertat partenerii europeni și ne-am respectat promisiunea de a curăța după ei prin depunerea unui proiect de lege care transpune recomandările Comisiei de la Veneția în legislația noastră.

Lupta cu infractorii PSD trebuie să continue și mai dur, incompetența și prostia celor care ne guvernează trebuie oprită de fiecare dintre noi. În curând PSD va merge la coșul de gunoi al istoriei. Pe 26 mai începe schimbarea!
#implicarepentruschimbare

Deputat USR Cristina Iurișniți

Comentarii