22 sept.

Lansare candidatura Europarlamentare 2019

Campania internă USR și vot electronic al tuturor membrilor. Un sistem unic in Romania! Până acum 70
de candidaturi anunțate!
Inclusiv Clotilde Armand!
Femeile puternice din USR sunt pe poziții.
Vom avea o listă de 33 + 10 supleanți.
# transparență, meritocrație,
# vot electronic
Victor Hugo, născut la Besançon, este una din personalitățile patrimoniului cultural universal pe care le admir, alături de Simone Veil, care devenea prima femeie președinte a Parlamentului European în 1979. Hugo , poet si politician vizionar, a vorbit pentru prima dată în 1849, la Congresul Internațional al Păcii de la Paris despre Statele Unite ale Europei.
Candidatura mea la Europarlamentarele din 2019 stă sub semnul plurilingvismului , a valorilor identitare europene, care transcend clivajele est-vest. Noul proiect european promovat de Macron, trebuie susținut în ciuda turbulențelor din politica internă franceză. Suntem în discuții cu En Marche, Verzii europeni sau ALDE.
USR , ca partid pro-european, trebuie să se poziționeze prin europarlamentarii săi, în zona nucleului dur, reprezentat istoric de Franța-Germania, pentru ca Statele Unite ale Europei, să fie în continuare un pol generator de coeziune și stabilitate, în care România să își găsească prin negocieri inteligente si diplomație euro- parlamentară, un loc bine meritat, în dialogul politic al culturilor europene!

Comentarii