17 sept.

Iurișniți, cu tunurile pe Crețu: Ce se întâmplă cu această clădire de interes public, aflată în proprietatea Primăriei Bistrița?

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, l-a luat în colimator pe primarul Ovidiu Crețu din cauza dezinteresului acestuia pentru școlile din cartierele Bistriței. După ce edilul i-a trimis pe școlarii și preșcolarii din cartierul Slătinița la oliță, Iurișniți îi arată acestuia o altă problemă existentă la aceeași unitate școlară.

Campania Cartierele Bistriței europene continuă: Am atras încă din 10 septembrie atenția asupra problemelor de infrastructură școlară din Slătinița: lipsa rețelei de apă și de canalizare, la nici 10 km de municipiul «european» ! Dacă la această problemă, primarul a răspuns că pot veni cu olița copiii de grădiniță, îi reamintesc totuși, că acele toalete ecologice cerute de reprezentantul comunității în recenta ședință a CL, trebuie instalate cât mai urgent, pentru o minimă decență a unor servicii de bază, pe care Primăria Bistrița trebuia să le asigure de vreo 10 ani„, arată deputatul USR Cristina Iurișniți, într-un comunicat. 

Comentarii