12 aug.

Coaliția PSD-ALDE devine tot mai toxică

#Farapenali.ro
Coaliția devine tot mai toxică pentru românii anticorupție, pro-justiție și pro-europeni !
Jandarmeria Română în loc să apere cetățenii, devine un scut al Puterii care e tot mai agresivă si autoritaristă , de la „interzicerea” protestelor , a ,, accidentelor feroviare” ciudate pentru a încerca ” naiv” reducerea numărului protestatarilor, până la gazele lacrimogene și tunurile cu apă ! Intimidarea, autoritarismul și agresivitatea au devenit realități crude ale unui peisaj dramatic și trist.
Tabloul din Piata Victoriei :
Peste 450 de intervenții pentru acordare asistenta medicală la fața locului (24 jandarmi), in urma cărora 65 de persoane au fost transportate la spital.
Iată la ce ne-a adus lipsa de responsabilitate și supradoza de lașitate, dezinteres și de inacțiune!
# Fără penali în funcții publice e singura soluție!

Doamna Pană a atins culmea absurdului și ipocriziei pesediste!
Cum vă permiteți să denaturați adevărul celor 100 de mii de protestatari?!
Cum puteți inventa lucruri care jignesc o națiune întreagă, pentru fiecare cetățean român , nu-i așa, reprezintă România pe planeta asta!
Vă invit sa citiți presă de calitate că sa înțelegeți mai bine că a fost Diaspora prezentă în stradă, și nu” HULIGANII violenți „de care vorbiți, alături de oamenii independenți, neînregimentați și nemanipulați din țară. Procurorii militari s-au autosesizat și au anunțat oficial, sâmbătă, că au deschis dosar penal privind felul în care Jandarmeria a acționat, vineri la Protestul Diasporei.

Comentarii