04 aug.

Peste 500.000 de români au semnat pentru inițiativa Fără penali în funcții publice

Vineri, 3 august 2018, membrii și voluntarii USR implicați în campania #Fără penali în funcții publice, au trecut de 500.000 de semnături strânse la nivel național .
Mai avem în față încă 100.000 de semnături pentru a trece în 21 de județe pragul individual de 20.000 de semnături/județ și o rezervă de încă 4.000 de semnături pentru fiecare județ din cele 21 pentru a face față procesului de validare a listelor în primăriile din localitățile unde am depus sau vom depune listele cu semnături.

La Untold sunt aproximatim 40 de voluntari, care nu reușesc să facă față asaltului de tineri interesați să curețe țara de persoane condamnate definitiv și care încă mai ocupă o funcție publică. in Parcul Central din Cluj, la intrarea la festival, se strâng semnaturi pentru toate judetele.
Bistrița este tot pe baricade toată luna august!
La fel și în Caravana #Fara penali avem voluntari înscriși!
Dacă nu ați semnat încă sau nu ați adunat măcar o listă de semnături, vă încurajez să o faceți urgent! Unde? La cortul din Decebal de lângă Auto Moto Sport , la sediul din Gh Sincai Nr16 și la cortul de lângă Piața de la Big!

E nevoie de un minim gest de Implicare pentru Schimbarea pe care ne-o dorim!

deputat Cristina Iurișniți

Rticol publicat pe Rasunetul.ro

Comentarii