28 iun.

România Intre democrație si abuzuri comuniste

România Intre democrație si abuzuri comuniste
Abuzuri:
Azi la Parlament cetățenilor le-a fost interzis accesul, iar colegii de la departamentul Comunicare au lucrat pe hol.Consilierilor li s- a interzis accesul cu tricoul Fără penali!
Suntem conduși de un dublu condamnat penal!
Democratie:
USR a votat pentru moțiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, dar aceasta nu a trecut pentru că PSD-ALDE-UDMR au ales să facă front comun în jurul unui guvern marionetă. Vioricai Dăncilă sau doamna „Banca monetară” -„culoarele Permanentului” si guvernului de paie și de oaie i s- a cerut azi demisia. E cel mai slab guvern din istoria României, de la Sova care nu vrea autostrăzi pentru ca altfel pleaca multinationalele si până la ministrul Pamblică de la Educație care nu e interesat de scolile profesionale si vrea să-i facă pe toți absolventi de universitati mediocre ca cea de la Suceava!
Parlamentarii Denes, Suciu si Pană nu au votat
Cei de la UDMR au iesit din sală!
Dragi bistriteni, trăim zilele acestea momente explozive si dramatice. Trebuie să luptăm fiecare pentru drepturile noastre, să protestăm împotriva abuzurilor si a jafului pe care Liviu Dragnea îl adânceste zilnic în România din fruntea Parlamentului.
Ne dorim să rămânem o ȚARĂ EUROPEANĂ cu 166 de voturi pentru România liberă de penali, incompetenți si analfabeti functional care aruncă țară în haos din decembrie 2016!
Îndrăznește să crezi:
# Fără penali în functii publice!

 

 

Comentarii