18 iun.

60 de liceeni, de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu din Bistriţa la Palatul Parlamentului

Doamna deputat USR, Cristina Iurişniţi, membră a Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, a deschis porţile Palatului Parlamentului, sâmbătă, 16 iunie 2018, pentru un grup format din 60 de liceeni, de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu din Bistriţa.

„M-am bucurat să le ofer elevilor o mică lecţie de democraţie, tocmai de aceea am considerat că primul lucru pe care trebuie să-l fac, înainte de a prezenta oaspeţilor Palatul Parlamentului, a fost să le ofer cartea fundamentală a României, Constituţia.
Totodată, i-am invitat pe cei 60 de elevi să fie deputaţi pentru câteva minute şi să identificăm împreună problemele cu care se confruntă ţara noastră. Aceştia mi-au reconfirmat un lucru pe care îl cunoaştem foarte bine ca profesor de peste 20 de ani, şi anume că totul porneşte de la Educaţie.
Le mulţumesc colegelor mele, Aurelia Haruta, Nicoleta Butuza şi Monica Strungar pentru că au ales să continue educaţia elevilor şi dincolo de băncile şcolii, dar şi organizaţiei Funky Citizens pentru faptul că promovează neîncetat responsabilitatea socială şi individuală prin cetăţenie activă, educaţie civică şi culturală.”
Comentarii