02 mai

Adresa catre domnul deputat Daniel Suciu -„Hoții strigă hoții!”

Mă adresez direct domnului deputat, Daniel Suciu care în calitate de lider al Grupului parlamentar PSD, a depășit orice limită a manipulării opiniei publice și a atacului fără fundamentare, urmând sistemul „Hoții strigă hoții!”

În ceea ce privește acuzațiile referitoare la „spălarea de bani” și „finanțarea ilegală a campaniei electorale” a Uniunii Salvați România, precizez faptul că acestea sunt doar o altă fumigenă marca PSD, în condițiile în care procesul cu Autoritatea Electorală Permanentă a fost recent câștigat în instanță! Să ataci fără fundament, de la tribuna Camerei Deputaților, un partid care are ca obiectiv înlocuirea clasei politice corupte, este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, a unei practici neocomuniste de dezinformare continuă, de atac de joasă speță pentru că, nu-i așa, USR deranjează din ce în ce mai tare!
Stimate coleg, v-aș ruga să vă preocupați de România, întrucât am văzut cu toții unde ne-a adus Guvernarea PSD care se tot rotește din 6 în 6 luni, schimbă legile justiției, codul fiscal, a adoptat o lege a salarizării unitare care este departe de a fi o lege echitabilă, administrează spre dezastrul economic social și politic o țară cu zero absorbție a fondurilor europene, asta în contextul unei rate a inflației de 5%, iar lista cu ”realizări” marca PSD poate continua.
Vedem zilele acestea în stradă efectul ” bunei guvernări” care se teme de spiritul civic, care ar putea fi deșteptat „din somnul cel de moarte” de o inițiativă cetățenească cu efect justițiar ” Fără penali în funcții publice” !
Profit de ocazie pentru a face un apel public: avem nevoie de participarea cetățenilor, de implicarea lor în acest proiect de coeziune civică și politică națională care nu se poate împiedica de acuzațiile false și de pistolul cu noroi permanent îndreptat spre cei onești și implicați într-un proiect de „curățenie generală ” a clasei politice! Timpul nu mai are răbdare! Nu mai putem răbda să fim conduși de hoți și condamnați în justiție în propria țară!Să NU le mai permitem să dezinformeze România, doar pentru a scăpa ei de acuzațiile de corupție și abuz în serviciu. O Românie modernă, cu o infrastructură europeană și o administrație eficientă se construiește cu o clasă politică onestă, fără penali în funcții publice!
La vremuri noi, oameni noi!”
Comentarii