02 apr.

Cristina Iurişniţi îi invită pe toţi românii să se alăture campaniei iniţiate de societatea civilă „Revoluţia copiilor – dreptul la terapie şi servicii sociale”

În calitate de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților, doamna deputat Cristina Iurişniţi îi invită pe toţi românii să se alăture campaniei iniţiate de societatea civilă „Revoluţia copiilor – dreptul la terapie şi servicii sociale”, ce are ca scop asigurarea serviciilor sociale pentru copiii care au nevoie de terapii psihologice și adulții cu tulburări de neurodezvoltare.

„Astăzi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. În România nu există date exacte despre numărul celor care suferă de Tulburare de Spectru Autist (TSA) – estimările sunt între 37 000 și 74 000 de persoane, inclusiv copii. Acești copii au dreptul la un viitor și o viață decentă, iar asta presupune terapii decontate de stat și asistența asociațiilor și fundațiilor care oferă servicii sociale. Vă invit, în calitate de mamă, dar şi de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților, să susţinem împreună acest demers prin semnarea petiției care se doreşte a fi un semnal de alarmă asupra necesităţii susţinerii financiare şi a decontării serviciilor sociale pentru creșterea calităţii vieţii persoanelor cu tulburări de spectru autist!
Semnați și voi petiția!
https://www.petitieonline.com/revolutia_copiilor_-_dreptul_la_terapie_si_servicii_sociale .„
Comentarii